EURAMOBIL NOVOSTI ZA SEZONO 2019

Letos smo bili na prezentaciji in na sejmu v Nemčiji prijetno presenečeni. Začutiti je bilo, da se vrača tista “stara Eura”. Trigano ima pod okriljem vse več znamk, zato mora poskrbeti, da si avtodomi med seboj ne konkurirajo. Znamko Euramobil so pozicionirali na sam vrh Triganojeve ponudbe. Na to napeljuje že naslov na katalogih za sezono 2019 “The New Top Class” in predstavitev Nove Integre, ki seže v Premium razred avtodomov (Cene tudi preko 150.000€).
Največja novost sezone 2019 bo nov izgled Integre Line. Sprednjo masko je prevzela od Integre, ki je bila Premierno predstavljena lansko leto. Nam se zelo dopade. Že lani smo upali da bo tudi Integra Line dobila tako masko, letos pa so se želje uresničile. Prejšnjo malo bolj “punčkasto” masko je zamenjal agresivnejši videz. Ni čisto identična kot pri Integri je pa zelo, zelo podobna. Nova maska se bo sigurno dopadla vsem, ki jim je bil všeč izgled Adrijinega Supersonic-a. Prav tako ima nova 2019 Integra Line tudi nov eleganten zadek, ki se lepo zliva v celoto. Čiste in ostre linije z izkazujejo moč in brezkompromisnost. Zadaj so vgrajene LED luči v obliki črke L. Če pa se odločite za dodatni Styling paket pa boste tudi spredaj dobili celotno LED osvetlitev.
blank
blank
Poleg nove maske, so predstavili še nekaj novosti ki smo se jih prav tako zelo razveselili:
  • Električni ventil za izpust odpadne vode

  • Tank za odpadno vodo je pomaknjen v dvojno dno(del ga še vedno gleda ven) a je tako izoliran in ogrevan, da sedaj že v klasični konfiguraciji brez winter paketa ne boste imeli težav z odpadno vodo.

  • Nova popolnoma “flat” stranska okna v bivalnem delu.

  • Opcijsko: Električna postelja spredaj.

Prve tri novosti bodo deležni tudi alkovni in polintegrirci!
Že od prej pa se Eura lahko pohvali z:
  • dvojnim dnom (Pri Euramobilu so naredil prvi avtodom z dvojnim dnom!)
  • konstrukcija brez lesa
  • “sidrana” konstrukcija-l profili, izgradnja v kletki
  • 10 let garancije na vodotesnost
Po ogledu konkurenčnih avtodomov na sejmu u Dusseldorfu, smo ugotovili, da je Euramobil prava izbira za tiste, ki iščejo najvišji konfort v zimskih dneh. Euramobil že v osnovni izvedbi ponuja dvojno dno(topla tla pozimi) ogrevan tank za odpadno vodo in elektronski izpust odpadne vode. Če temu dodamo zimski paket in Alde sistem ogrevanja, dobimo ultimativni zimski avtodom. Z zimskim paketom dobimo tudi dvojno zasteklitev v kabinskem delu, kar je prava redkost. Alde sistem (sistem centralnega ogrevanja), pa poskrbi za največje možno udobje v mrzlih zimskih dneh. Pregledali smo tudi kaj ponujajo Chartago, Malibu, Hymer, Laika itd. in smo ugotovili, da je Euramobil med cenovno dostopnejšimi avtodomi v višjem Razredu. Kar se tiče pripravljenosti na zimo se mu konkurenca zelo težko približa, če pa se fokusiramo še na ceno, pa je skoraj nemogoče najti avtodom v višjem cenovnem razredu, ki bi toliko ponujal za tako nizko ceno.
V videu spodaj si lahko ogledate nekaj utrinkov iz sejma v Dusseldorfu, kjer smo posneli Novo Integro Line 2019 in “večjega brata” Integro 2019 (nad 3,5T).

VEČ INFORMACIJ O IZDELAVI IN KVALITETI ZNAMKE EURAMOBIL SI LAHKO OGLEDATE V KATALOGU 2019

KATALOG EURAMOBIL 2019 .pdf
TEHNIČNI PODATKI 2019 .pdf
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Cenik za sezono 2019 Euramobil bo objavljen v prihodnjih dneh. Za več informacij smo vam na voljo preko maila ali telefona.